Ne znam koliko Vas je čulo za ili koristi AllTray, ali programčić je jednostavno fenomenalan. Oduševio sam se prosto rečeno, i verujte da sada ne mogu bez njega.
AllTray је aplikacija uz pomoć koje možete prebaciti bilo koji aktivan program u system tray, ako ne volite da Vam se gomila lista pri dnu(ili vrhu) ekrana.
Problem je samo što i ne postoji dokumentacija za ovaj program, jer su programeri verovatno očekivali da korisnik to i pretpostavi. Ja sam imao problem sa ovim programom, dok sam nisam shvatio neke stvari.
Kada se aplikacija prebaci u tray, sve lepo radi. Kada se klikne na ikonicu u tray-u, aplikacija ponovo postaje aktivna i prikazuje se u panelu gde se inače prikazuju aktivne aplikacije. E sad, verovatno da mnogi očekuju da kliknu na minimize dugme i da se aplikacija vrati ponovo u tray, ali tako neće ići. Da biste opet vratili aplikaciju u tray, moraćete da ponovo kliknete na ikonicu u tray-u(koja inače stoji tu sve vreme).
Osim ove malecne stvari, sve radi odlično. Za ovih godinu dana koliko koristim ovaj program, ni jednom nije "štucnuo".